Hedon gooit alle deuren open tijdens Stadsfestival

Het Backstagecafé, de kleedkamers, het productiehuis, de oefenruimtes, het zijn een greep uit de ruimtes van poppodium Hedon die doorgaans voorbehouden zijn aan artiesten. Enkel toegankelijk met zo’n felbegeerde keycord of badge, maar niet tijdens het Stadsfestival. Want op zaterdag 2 september gooit Hedon vanaf 12:00 uur nagenoeg alle deuren gratis open voor een open dag.

Het Zwolse poppodium geeft aan flink uit te pakken tijdens de open dag. Zo zal de Grote Zaal een programma presenteren dat o.a. eerder diezelfde zaal ook wist te vullen.

De Kleine Zaal is het toneel voor talentontwikkeling en opkomende bands en het Hedon Productiehuis presenteert een selectie van het Zwols Songwriters Gilde op het balkon. Een oefenruimte wordt omgetoverd tot mini-cinema, terwijl een andere oefenruimte met clinics en workshops voor de nodige interactie zorgt en de dag geschikt maakt voor het hele gezin.

De open dag zal tevens het moment zijn dat Hedon haar nieuwe Beursbands zal presenteren. Met de beurs probeert Hedon talentvolle acts net dat extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke (sub)top.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/07/11/hedon-gooit-alle-deuren-open-tijdens-stadsfestival/28766/