Nieuwe muziek- en danslessen bij Jubal Zwolle

Vanaf dinsdag 19 september 2017 beginnen de nieuwe Muzikidz- en Showkidzcursussen bij showband Jubal Zwolle. Tijdens deze cursussen kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met muziek en dans.

Deze muziek- en danscursussen biedt Jubal al enkele jaren met veel succes aan, maar beginnen nu eerder dan voorgaande jaren. In het verleden startten de cursussen in het najaar, maar dit jaar is besloten om de cursussen aan te bieden op het moment dat de scholen weer beginnen. Op dinsdag 19 september 2017 is daarom het begin van de nieuwe Muzikidz en Showkidz.

Leuk, laagdrempelig en voor iedereen
Jubal Zwolle vindt het belangrijk dat de jeugd op een leuke en laagdrempelige manier kennismaakt met muziek en dans. Hiervoor zijn de Muzikidz- en Showkidzcursussen in het leven geroepen. Dit zijn cursussen voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, waarin ze op een speelse manier de basis van muziek leren en met andere kinderen in contact komen. Beide cursussen duren veertig weken en kosten slechts € 60,00. Meer informatie over de muziek- en danscursussen staat op de website van Jubal Zwolle.

Muzikidz tijdens hun laatste eindconcert

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/07/18/nieuwe-muziek-en-danslessen-bij-jubal-zwolle-3/28770/