Dahliavereniging opent Zwolse tuinen voor publiek

Op twee zaterdagen, 26 augustus en 2 september 2017, stelt Dahliavereniging Rondom de Peperbus haar tuinen in Zwolle open voor publiek. Geïnteresseerden kunnen 26 augustus op de tuin aan de Ruusbroecstraat en 2 september op de tuin in Park de Wezenlanden aan de Leo Majorlaan van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen op deze tuinen.

Op de open dagen zijn er ook enkele activiteiten. Zo is er een kalebassen en pompoenenmarkt, er zijn rondleidingen over de tuin, dahlia’s te koop en kan men dahliaknollen bestellen. Verder zijn er lekkere hapjes en drankjes en muziek.

De open dag is een prima moment voor bezoekers om eens een kijkje te komen nemen op de tuinen waar de dahlia’s en andere zomerbloeiers momenteel in volle bloei staan.

Vereniging en lidmaatschap
De dahliavereniging heeft dus twee tuinen: een tuin aan de Leo Majorlaan en een tuin aan de Ruusbroecstraat. Alle leden telen dahlia’s op de eigen dahliabedden. Daarnaast zijn er dahliabedden van de vereniging. De bloemen van deze bedden worden gebruikt om mooie bloemstukken samen met bewoners van bejaardenhuizen te maken.

Hoewel de vereniging een groot aantal leden kent, zijn nieuwe leden nog steeds welkom! Ook hierover kunt u informatie krijgen op de open dag of kijkt u op de website van de vereniging www.dahliazwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/08/02/dahliavereniging-opent-zwolse-tuinen-voor-publiek/28788/