Jeugdland verandert Vlasakkers in Smurfenland

Wijkvereniging De Vlasakkers organiseert elk jaar in de laatste week van de zomervakantie Jeugdland Indische Buurt. Op het veldje bij de Vlasakkers kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar een eigen hut of smurfendorp bouwen en meedoen aan diverse buitenactiviteiten met het thema Smurfenland.

Van maandag 28 tot en met donderdag 31 augustus 2017 zijn er naast hutten bouwen verschillende spelletjes en knutselactiviteiten. De laatste dag gaan de kinderen een dagje uit naar Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Wil jij alles meemaken? Geef je dan op voor de hele week!

Voor leden van Wijkvereniging De Vlasakkers kost een weekkaart € 7,50 en een dagkaart twee euro vijftig. Niet-leden betalen voor een weekkaart € 12,50 en voor een dagkaart vier euro. De inschrijving begint maandagmorgen om half tien bij wijkcentrum de Vlasakkers. Weekkaarten zijn alleen die dag verkrijgbaar. Alleen weekkaarthouders mogen mee met het uitje!

Reisje:
Voor het dagje uit naar Attractiepark Duinen Zathe verzamelen kinderen en begeleiders om 08:45 uur op de hoek van de Javastraat en de Bankastraat, de bus vertrekt om 09:00 uur. Geef voor het reisje duidelijk aan of jouw kind zonder begeleiding mag. Kinderen die geen zwemdiploma hebben mogen in elk geval niet zonder begeleiding. Geef jouw kind extra droge kleren mee!

Jeugdland Indische Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door Willem de Klokkenmaker, Kees Bel, Coop aan de Vechtstraat, Travers Welzijn en vrijwilligers van Wijkvereniging De Vlasakkers.

Programma Jeugdland 2017:
Maandag 28 augustus (10:00 – 13:00 uur)
Smurfendorp/hutten bouwen
Schminken
Broodjes bakken
Creatief: Muts van karton en masker maken
Broodje knakworst eten

Dinsdag 29 augustus (10:00 – 13:00 uur)
Smurfendorp/hutten afmaken en verven
Schminken
Broodjes bakken
Knutselen: Sok poppetje
Broodje hamburger eten

Woensdag 30 augustus (10:00 – 13:00 uur)
Sport & Spel
Bingo / Smurfenbingo voor de kleintjes
Pannenkoeken eten

Donderdag 31 augustus (09:00 – 17:00 uur)
Dagje uit, weekkaarthouders gaan naar Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/08/07/jeugdland-verandert-vlasakkers-in-smurfenland/28805/