Leger des Heils gaat tuinieren in Dieze-Oost

Op het terrein van het Leger des Heils aan de Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle is enige tijd geleden een moestuin aangelegd die wordt onderhouden door bezoekers van buurtinloophuis ‘Bij Bosshardt’. Op zaterdag 9 september wordt deze moestuin om 12:15 uur officieel geopend door Dik van de Hoek, directeur van de werkeenheid Overijssel van het Leger des Heils.

De gedachte achter de moestuin is tweeledig: de tuin biedt bezoekers een leuke ontspanning en er worden groenten gekweekt voor de maaltijden van Bij Bosshardt.

Bezoekers van Bij Bosshardt spelen al een tijdje met het idee van de moestuin. De maaltijden van de buurtinloop worden al verzorgd door een groep vrijwilligers uit de buurt; hoe mooi zou het zijn als zij dan ook nog eigen groente kunnen serveren!

Moestuin bij het Leger des Heils aan de Geert Grootestraat 9-11 in Zwolle

Er heeft zich inmiddels een groepje vrijwilligers gevormd die zich bezig houdt met de tuin, maar er is nog ruimte voor meer vrijwilligers. Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens de opening van de moestuin.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/08/23/leger-des-heils-gaat-tuinieren-in-dieze-oost/28816/