CDA laat burger aan het woord bij Dijken van Wijken

Wat speelt er bij burgers en organisaties in de wijken van Zwolle? Onder de noemer ‘Dijken van Wijken’ gaat CDA Zwolle de komende weken met die vraag op pad in vijf verschillende locaties. Alle Zwollenaren zijn welkom om te luisteren of hun stem te laten horen.

CDA Zwolle wil van bewoners, jong en oud, horen wat zij willen behouden, verbeteren of veranderen in Zwolle. “Veel gaat goed in de wijken”, weet organisator en kandidaat-raadslid Arjan Spaans.

“Maar er zijn ook zaken die niet snel het gemeentehuis bereiken, maar wel tot ontevredenheid leiden. Dit kan gaan over wonen, zorg, verkeer, sport, onderwijs of cultuur. Wie weet wat er nog meer speelt, daarom gaan wij de wijk in. De input uit de wijken willen wij vertalen naar onze plannen voor de komende gemeenteraadsperiode. Zoals onze lijsttrekker Jan Nabers zegt: zie het als een vernieuwde start voor een sterke stad.”

Op vijf verschillende locaties
Omdat geen plek gelijk is, worden op vijf verschillende plaatsen in Zwolle de avonden gehouden. Donderdag 21 september trapt ‘Dijken van Wijken’ af in Het Zonnehuis in Stadshagen. Naast een verhaal van deze zorginstelling en een bijdrage van de ondernemersvereniging, kunnen bewoners uit Stadshagen en omgeving hun verhaal doen of hun vraag stellen. Op de vier andere bijeenkomsten kunnen bewoners uit die wijken en buurten hun vragen stellen aan de politici en de diverse vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld die daar aanwezig zullen zijn.

Waar kunt u terecht?
Stadshagen: 21 sept, 19.00 uur, Het Zonnehuis, Nijenhuislaan 175
Zwolle-Noord: 26 sept, 20.00 uur, autismehuis De Toren, Herfterlaan 2
Westenholte: 4 okt, 19.30 uur, Woonzorgcentrum Westenhage, Voorsterweg 44
Diezerpoort: 11 okt, 19.30 uur, Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ, Rhijnvis Feithlaan 50
Zwolle-Zuid: 17 okt, 20.00 uur, Kringloopwinkel Zuid, Nieuwe Deventerweg 6

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/09/19/cda-laat-burger-aan-het-woord-bij-dijken-van-wijken/28839/