Cantiamo houdt open repetitie voor nieuwe leden

Meerstemmig koor Cantiamo houdt op maandag 2 oktober 2017 van 9:45 tot 11:45 uur een open repetitie in het Domusica gebouw aan de Radewijnsstraat 10 in Zwolle, waar ook de wekelijkse repetities worden gehouden.

Cantiamo, onder leiding van Coert Bremmers, is een drie á vierstemmig neutraal koor met ongeveer dertig leden. Het repertoire bestaat uit zowel hedendaagse als oude muziek. In alle stemgroepen zijn nieuwe leden van harte welkom om te proeven of het zingen in dit koor hen leuk lijkt.

Het plezier in zingen staat bij dit koor voorop. Met zijn allen werken ze wekelijks naar een optreden toe. Een koor met zowel ervaren als minder ervaren zangers. Er is ruimte voor allebei. Dat vind je ook terug in Cantiamo (Italiaans), dat staat voor “laten wij zingen”.

Geïnteresseerden kunnen voor meer inlichtingen een bericht sturen naar Nora van Zalk, via e-mailadres noravanzalk@gmail.com of een kijkje nemen op de website van Cantiamo.

Coert Bremmers is dirigent van meerstemmig koor Cantiamo

Het koor repeteert elke maandagmorgen bij Domusica in Dieze-Oost

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/09/21/cantiamo-houdt-open-repetitie-voor-nieuwe-leden/28845/