Sjamsoedin publiekstrekker op nieuwe Strohm editie

Sjamsoedin is de headliner van de eerstvolgende editie van Strohm, die op 28 september vanaf 21:00 uur plaatsvindt in Poppodium Hedon. De muzikant werd bekend met zijn band Nobody Beats The Drum maar komt nu solo naar Zwolle.

Sjamsoedin’s geluid kenmerkt zich door een warme en diepe sound gemaakt door diverse drumcomputers, modulaire synthesizer en verschillende effecten.

Strohm is een maandelijkse avond in Hedon waar (live) electronica centraal staat. Op vorige edities stonden acts als Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares en Kubus in Zwolle. De muzikale omlijsting is standaard van DJ Pauluz en Dogsweater.

Naast Sjamsoedin heeft Strohm op 28 september tevens Sonurber op het podium staan. Deze 27-jarige Zwolse producer stond in mei ook al eens op Strohm en mag nogmaals laten zien en horen wat hij in huis heeft. Visuals zijn de hele avond van James Lost.

Sjamsoedin

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets á € 7,50 zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/09/23/sjamsoedin-publiekstrekker-op-nieuwe-strohm-editie/28859/