Officiële opening kindermuseum bij Doomijn Kinderopvang

Donderdag 28 september 2017 was het zover: de officiële opening van het tijdelijke kindermuseum bij Doomijn Kinderopvang. Wát was de belangstelling groot! Ouders, kinderen, opa’s en oma’s en andere genodigden verzamelden zich in de kleine hal van basisschool de Springplank in Zwolle. Het was even passen en meten, maar uiteindelijk had ieder een plekje gevonden.

Speciale gasten waren Alien Cnossen (directeur Kinderopvang Doomijn) en Angela Flier (werkzaam bij de gemeente als beleidsadviseur jeugd en onderwijs). Na een korte toelichting over hoe het museum tot stand is gekomen, werd Alien uitgenodigd om het museum te openen.

Bij deze gelegenheid werd haar een, speciaal door de kinderen gemaakt, kunstwerk aangeboden. Zij was blij verrast en beloofde dat wij binnenkort met de kinderen een bezoekje mogen brengen om te kijken hoe mooi het kunstwerk aan de muur van haar kantoor hangt.

Grote belangstelling bij de opening van het kindermuseum

Wegens groot succes blijft het museum nog een week langer geopend (t/m week 40). Wil je komen kijken, loop dan even binnen bij de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. Zij doen de deur dan voor je open. Het kindermuseum is te vinden in basisschool de Springplank, Beukenstraat 83 te Zwolle. De openingstijden zijn van 9.00 tot 17.00 uur.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2017/09/29/officiele-opening-kindermuseum-bij-doomijn-kinderopvang/28867/