Politie onderzoekt straatroof Timorstraat

De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof, die plaatsvond op woensdag 7 maart rond 07.20 uur  op de Timorstraat in Zwolle.
Het slachtoffer, een 31-jarige vrouw uit Zwolle, zat in haar auto en wilde wegrijden toen een vreemde man de deur aan de passagierszijde opende en haar tas pakte. Zij probeerde de tas nog vast te houden maar ze werd daarop bedreigd met een wapen. De man ging er met de tas vandoor op een fiets in de richting van de Floresstraat. Van de dader ontbreekt elk spoor.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft een buurtonderzoek gehouden maar dit bood niet echt aanknopingspunten. Wel heeft het onderzoek een signalement opgeleverd en wellicht kunt u ons helpen,
Het gaat om een zwarte slanke man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft een baardje en droeg felkleurige kleding; de hoodie was waarschijnlijk rood en geel. De man sprak gewoon Nederlands.

Heeft u informatie ? Bel met de politie op 0900-8844.  Als u anoniem wilt blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/03/08/politie-onderzoekt-straatroof-timorstraat/28915/