Vier Nederlandse top cabaretiers in Hedon

Donderdag 6 september keert Comedy Night terug naar Hedon. De avond zal worden gevuld met hilariteit van comedians Vincent Geers, Samir Fighil, Fuad Hassen en Wouter Monden bekend van programma’s als Dino (RTL 5) en Rare Jongens (BNN VARA).

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij schreef teksten voor o.a. Dino, het correspondentie diner met Mark Rutte en Televizierringgala. Vincent wordt ondersteund door Samir Fighil. Samir brengt een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen. Comedian Fuad Hassen is een aimabele verteller die met zijn hilarische observaties elke zaal voor zich weet te winnen. Hij was te zien in het BNN VARA Televisieprogramma Rare Jongens. Wouter Monden maakt het gezelschap compleet met zijn sympathieke en cynische gelaatsuitdrukking.

Comedy Night is onderdeel van Buro Ruis. Buro Ruis organiseert activiteiten voor studerend Zwolle. Studenten kunnen op vertoon van de studentenpas met korting deze avond bezoeken. Meer evenementen zijn te vinden via www.buroruis.nl/programma.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/09/05/vier-nederlandse-top-cabaretiers-in-hedon/28930/