Laatste zondag live muziek in Theeschenkerij Eekhout

Op zondagmiddag 30 september is alweer de laatste parkmiddag van 2018 in Theeschenkerij Eekhout. Het was een prachtige zomer met veel live muziek en meest zonnige middagen. Op de laatste dag van september sluit de Theeschenkerij het seizoen in stijl af; met sfeervolle zang en hopelijk met mooi weer.

Mevrouw Jansen schudt een keur van Nederlandstalige luisterliedjes uit haar mouwen. Verdeeld over de middag zal de zangeres uit Diezerpoort onder meer werk van Jan Rot, Jasperina de Jong, Wim Sonneveld, Toon Hermans, Milou Frencken, Acda en de Munnick, Cornelis Vreeswijk, Liselore Gerritsen en Bram Vermeulen ten gehore brengen.

Benieuwd geworden? Kom gezellig langs op zondag 30 september. Het prachtige Park Eekhout biedt letterlijk en figuurlijk een heerlijke ambiance voor een ontspannen middag met live muziek.

Mevrouw Jansen in de Grote Kerk tijdens Zwolle Unlimited 2018

Voor jong en oud, voor zoet en zout, voor warm en fris; de Theeschenkerij zorgt (contant) dat het er is. Bij mooi weer geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Komt dat horen, komt dat proeven, komt dat beleven en komt dat zien.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/09/20/laatste-zondag-live-muziek-in-theeschenkerij-eekhout/29004/