Is Buurtkamer Dieze iets voor u?

De buurtkamer is bedoeld voor mensen die zelfstandig wonen en graag meer sociale contacten zouden willen. Wellicht zit u vaker alleen dan wenselijk is en wilt u meer onder de mensen willen komen. U bent ook van harte welkom als u uw eventuele mantelzorger wat meer de ruimte wilt geven.

Vrijwillige medewerkers ondersteunen de vaste buurtkamermedewerker bij het dagelijkse programma. Gezamenlijk koffie/thee drinken is een vast programmaonderdeel. Daarna heeft u de keuze wat u wilt doen, dat kan variëren van een spelletje tot een creatieve activiteit. Samen zoeken we graag naar een passende activiteit voor u. Om 12:00 uur sluiten we de ochtend af met een (indien gewenst) warme maaltijd.

De buurtkamer Dieze is elke dinsdag van 9:30 tot 13:00 uur bij WijZ locatie de Terp aan de Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost. Buurtkamermedewerkers zijn te bereiken via telefoonnummer 038-8515740.

Voor verdere informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de receptie, tel: 038-8515700. Ook mag u vrijblijvend een ochtend aanschuiven om te kijken of de buurtkamer iets voor u is.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/10/06/is-buurtkamer-dieze-iets-voor-u/29034/