Frisfeest TURN-UP brengt Bizzey naar Hedon

Vrijdag 19 oktober presenteert TURN-UP niemand minder dan Bizzey in Hedon. De razend populaire MC / zanger heeft in februari zijn eigen show in AFAS Live maar komt dit jaar eerst nog als headliner van het succesvolle frisfeest naar Zwolle.

TURN-UP betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn. Speciaal voor jongeren uit Kampen rijdt er een bus tussen station Kampen en poppodium Hedon.

Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack tourde Bizzey als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren. In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah’s Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en YouTube gouden en platina-statussen behalen.

TURN-UP, foto: Sam Wolting

TURN-UP begint om 20:00 uur in Poppodium Hedon, Zwolle. De volledige Line-up bestaat uit Bizzey, Low-Reply, Jermaine Beaux en MC Rezaskills. Kaarten á € 7,50 zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

TURN-UP bus vanuit Kampen
Op vrijdag 19 oktober rijdt er voor het eerst een bus van het station van Kampen rechtstreeks naar TURN-UP in Hedon. De bus vertrekt om 20:00 uur vanuit Kampen en komt dan omstreeks 20:25 uur aan in Zwolle. Om 0:30 uur vertrekt de bus weer vanaf de parkeerplaats bij Hedon. Bustickets te bestellen via de bestelpagina van TURN-UP op www.hedon-zwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/10/09/frisfeest-turn-up-brengt-bizzey-naar-hedon/29038/