Kinderen vieren Sinterklaas bij Bij Bosshardt

Sinterklaas komt woensdagmiddag 28 november niet op zijn paard, maar met een ander vervoermiddel naar Dieze-Oost. Met de bromtaxi komt hij om 13:00 uur aan bij de Huiskamer van de Buurt, een initiatief van het Leger des Heils, dat gerund wordt voor en door buurtbewoners.

Actieve buurtbewoners Anita, Gea en Vanessa hebben de Sint uitgenodigd om langs te komen op deze middag, die zij voor kinderen uit de buurt organiseerden. Dit doen zij in samenwerking met de Verjaardagstas en speelgoedbank ‘Be Happy’. Zwollenaren doneren cadeautjes aan deze stichtingen zodat die op deze middag uitgereikt kunnen worden aan kinderen uit gezinnen die weinig geld te besteden hebben.

Speelgoedwinkel Meinesz & Bennesz geeft vijftig schoencadeautjes cadeau. Ook zijn er berlinerbollen geschonken. Het is een hartverwarmende middag die dankzij alle hulp en giften gevierd kan worden.

Speelgoedbank ‘Be Happy’ en de Verjaardagstas zetten zich niet alleen met Sinterklaas in, maar het hele jaar door om kinderen uit gezinnen met weinig geld bijvoorbeeld een verjaardagsfeest te geven. Wilt u meer informatie of nog goed of nieuw speelgoed doneren, dan kunt u mailen naar behappyzwolle@gmail.com. Ook te volgen op Facebook onder ‘Speelgoedbank Be Happy’. De mensen achter ‘Be Happy’ Anita, Gea en Vanessa ontmoeten? Op de Winterfair aan het Simon van Slingelandtplein zijn zij aanwezig tussen 10:00 en 15:00 uur.

Bij Bosshardt Diezerpoort is de Huiskamer van de Buurt, geïnitieerd door het Leger des Heils. Elke werkdag open voor buurtbewoners aan de Geert Grootestraat 11 tussen 10:00 en 15:00 uur. Je bent altijd welkom om zomaar binnen te lopen voor een praatje, een gratis kop koffie en kijken wat er te doen is. Een keer rondgeleid worden? Liever een afspraak maken? Coördinator Tineke Kleinhuis is bereikbaar op 06-13 17 44 91 of via de mail op tineke.kleinhuis@legerdesheils.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/12/01/kinderen-vieren-sinterklaas-bij-bij-bosshardt/29149/