Winterfair en Lichtjesavond in Dieze-Oost

Bij Siem organiseert zaterdag 15 december van 10:00 tot 15:00 uur een Winterfair op het Simon van Slingelandtplein. Een gezellige winterfair met kraampjes en koopwaar van de plaatselijke ondernemers.

Lekker genieten van intercultureel eten, optredens van muziekgroepen. Verder zijn er dansoptredens door de jeugd uit de wijk die hiervoor speciaal zijn getraind door de HipHop wedstrijdgroep van Diff Dance Centre. Voor de kinderen is er een verrassende kermisattractie.

Maar eerst is er op donderdagavond 13 december om 19:00 uur een lichtjesfeest voor de kinderen en hun ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Onze winterfee vertelt een kort verhaaltje over de lichtjes die in de berkenboom ontstoken worden. Daarna volgt een korte optocht met live muziek over het Simon van Slingelandtplein met de kinderen die een lichtje van de Fee hebben gekregen. Natuurlijk is er warme chocolademelk en Glühwein. Een activiteit die je samen met je kind niet wil missen.

Lichtjes in de berkenboom op het Simon van Slingelandtplein

Graag tot ziens op de Winterfair en lichtjesavond bij Bij Siem op het Simon van Slingelandtplein in Dieze-Oost.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/12/05/winterfair-en-lichtjesavond-in-dieze-oost/29176/