Bereikbaarheid Wijkservicepunt Oost met feestdagen

Vanwege de feestdagen is het Wijkservicepunt (WSP) Oost van de gemeente Zwolle gesloten van 24 december 2018 tot en met 6 januari 2019. Wijkbewoners kunnen voor meldingen openbare ruimte of voor andere vragen tijdens kantooruren terecht bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Zwolle via het algemene telefoonnummer 14038 en e-mail postbus@zwolle.nl.

Bewoners krijgen zo direct antwoord op hun vraag, worden verwezen naar de juiste persoon of een medewerker van het beschikbare Wijkservicepunt. Alle kantoren van de gemeente zijn gesloten en niet bereikbaar op 25 en 26 december en op 1 januari.Meldingen kunnen dan gedaan worden op www.zwolle.nl/melding.

Team WSP Oost
Het team WSP vormt de schakel tussen wijkbewoners, organisaties en de gemeente Zwolle.Inwoners van de wijk kunnen bij het WSP terecht voor allerlei vragen en ideeën over zaken die beheer, leefbaarheid en veiligheid van de wijk aangaan. Het team bestaat uit de wijkmanager Hanneke Valkeman, wijkbeheerder Florian van Dijk en wijkmedewerker Claudine Conradi.

Contact met Wijkservicepunt Oost
Bezoekadres: Bij Siem, Anthonie van der Heimstraat 2a
Postadres: Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Telefoon: 038 498 25 49
Email: wijkservicepuntoost@zwolle.nl
Website: www.zwolle.nl/diezerpoort

Wilt u contact, dan kunt u het beste eerst even van te voren bellen om eventueel een afspraak te maken.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/12/13/bereikbaarheid-wijkservicepunt-oost-met-feestdagen/29210/