Sfeervolle winteractiviteiten in Dieze-Oost

In de donkere dagen voor kerst zijn er volop winteractiviteiten in Dieze-Oost. “Zo hebben we donderdagavond met kinderen, ouders en de hulp van een echte winterfee de lichtjes ontstoken in de boom op het Simon van Slingelandtplein, het hart van Dieze-Oost”, meldt Harold van den Berg.

“Vrijdagmiddag hadden we een proeverij in de buurtkantine Bij Siem voor alle bewoners die zich vrijwillig inzetten voor Dieze-Oost. Dit als waardering voor hun tomeloze inzet.”

“Als hoogtepunt was er zaterdag een echte winterfair ook op het Simon van Slingelandtplein. Er zijn vijftien kraampjes met allerlei snuisterijen, gerechten, drankjes etc. Als verrassing hadden we een echte zweefmolen waar de kinderen veel plezier aan hadden. Het was wel afzien in de kou maar door verschillende optredens van kinderen uit de buurt die getraind waren door de kampioensgroep hiphop van Diff Dance Centre vergat je de kou.

In de buurtkantine konden bewoners en standhouders even bijkomen en opwarmen. Je kon er zelfs een speciale handmassage krijgen. Ook was er een presentatie van een prachtig schilderij met patronen die getekend zijn door wijkbewoners. Het schilderij staat binnenkort in onze etalage.”

“De winter is goed ingeluid en ik zag dat het morgen gaat sneeuwen, wat willen we nog meer. Voor alle vrijwilligers een dikke pluim voor al het werk wat ze gedaan hebben. Een nieuwe traditie met deze winterfair voor Dieze-Oost en fijn dat jullie bewoners er van hebben genoten.”

“Mede namens Simone en Stefan wens ik iedereen fijne feestdagen toe en we zien elkaar in 2019 bij Bij Siem”, voegt Harold eraan toe.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2018/12/17/sfeervolle-winteractiviteiten-in-dieze-oost/29226/