Thien Hung Supermarkt begroet het Chinees nieuwjaar

Het Chinees nieuwjaar wordt ingeluid op dinsdag 5 februari. Bij Thien Hung Supermarkt aan de Rembrandtlaan vieren ze het feest in het weekeind van 1 en 2 februari al met vrijdag en zaterdag kortingen van 15 procent op artikelen. Ook kan je tijdens kookdemonstraties inspiratie opdoen voor de heerlijkste gerechten.

Deze demo’s worden gegeven door Pho Kitchen en Hong Kong City tijdens de normale openingstijden (9.00 tot 18.00 uur op vrijdag en 9.00 tot 17.00 uur op zaterdag).

VIDEO

Ondernemer Thai Phan ziet nu al uit naar het feestweekend. De kracht van zijn supermarkt is dat je er de beste producten kunt kopen uit de Aziatische keuken. “Veel mensen denken dat we vooral Chinese producten verkopen. Dat is niet zo. Bij ons kan je eveneens terecht voor eten uit Japan, Korea, Vietnam, Thailand, India en Indonesië. Ook hebben we een aantal producten uit Zuid-Amerika en Afrika.”

Waar Thien Hung verder in uitblinkt, is het adviseren van de klanten. Phan: “We merken dat mensen die hier voor het eerst komen soms even de weg moeten vinden in het totale aanbod. Wij helpen hen graag verder en geven desgewenst tips over gerechten en de bereiding daarvan.”

Thien Hung heeft kortom een uniek aanbod aan Aziatische producten voor Zwolle en omgeving. Wie van Aziatisch eten houdt, slaagt er altijd en kan zich aankomend weekend nog eens extra laten inspireren als het Chinese jaar van het Varken feestelijk wordt begroet.

Thien Hung Supermarkt
Thien Hung Supermarkt

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/01/31/thien-hung-supermarkt-begroet-het-chinees-nieuwjaar/29344/