Vlasakkers viert carnaval in voorjaarsvakantie

Een week voor Zwolle in Sassendonk verandert, organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers samen met Travers Welzijn haar familiecarnaval. In wijkcentrum de Vlasakkers gaan ze zaterdag 23 februari 2019 van 15:00 tot 18:00 uur lekker feesten als voorproefje op het landelijke carnaval.

“Wij vieren carnaval altijd een week eerder omdat veel vrijwilligers en bewoners uit de Indische Buurt graag naar het carnaval in de stad gaan”, aldus één van de bestuursleden.

Bij het familiecarnaval is de toegang gratis en je mag jouw hele familie meenemen. De enige voorwaarde is dat iedereen verkleed komt. Naast dansen of hossen op vrolijke carnavalsmuziek kun je meedoen aan diverse spelletjes en knutselen. Verder is er een Grabbel Clown en krijgen alle kinderen gratis popcorn en een gratis suikerspin.

Kom ook gezellig mee feesten, iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Alleen voor kinderen onder de vier jaar vraagt de wijkvereniging begeleiding van één van de ouders!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/02/19/vlasakkers-viert-carnaval-in-voorjaarsvakantie/29372/