Tabonon start introductiecursus kickboksen

De populariteit van kickboksen blijft groeien. Toch vinden veel mensen een eerste les erg spannend. Om de drempel te verlagen en kickboksen nog toegankelijker te maken, start Tabonon op 5 maart met de Introductiecursus kickboksen in Dieze-Oost.

In de introductiecursus leren deelnemers in een kleine groep van maximaal zestien personen de basis van het kickboksen. Alle deelnemers hebben geen of erg weinig ervaring met de sport, waardoor iedereen hetzelfde niveau heeft en de lessen hier specifiek op aangepast zijn. Hierdoor maken de deelnemers op hun eigen tempo kennis met de sport, terwijl ze les krijgen van een professionele trainer. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor het stellen van vragen aan de trainer.

Basis beheersen in vier lessen
De cursus bestaat uit vier lessen verspreid over twee weken. In de lessen worden de basisstoten- en trappen, het ophouden van stoot- en trapkussens, de regels en benamingen van de sport en sportspecifieke krachttraining behandeld. Na de vier lessen kennen de deelnemers de basis van de sport, waarna zij al de nodige kennis hebben als zij doorstromen naar de groepstrainingen.

Eerste cursus van start in maart
Op dinsdag 5 maart start de eerste introductiecursus kickboksen bij Tabonon Oost aan de Floresstraat 2 in Zwolle. De lessen zijn 5, 7, 12 en 14 maart van 18:30 tot 19:30 uur. Deelname kost €75,00. Aanmelden kan via info@tabonon.nl.

Over Tabonon
Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) is al 15 jaar een van de grootste vechtsportscholen van Nederland, met als motto ‘Vechtsport voor iedereen’. Op drie locaties (twee in Zwolle en éen in Raalte) worden kickboks-, MMA-, grappling-, worstel-, BJJ en bokslessen gegeven. Daarnaast wordt er yoga, krachttraining, personal training en psychomotorische therapie aangeboden. Naast het lesaanbod verzorgt Tabonon de opleiding tot leraar Martial Arts van het CIOS en de profileringscursus De Kick van Kickboksen op de Calo. Kijk voor meer informatie op www.tabonon.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/02/25/tabonon-start-introductiecursus-kickboksen/29389/