Unieke ontmoeting tussen koorzangers en publiek

Op woensdag 24 april om 20.30 uur nodigt de Joseph Wresinski Cultuur Stichting publiek uit voor een bijzondere ontmoeting. Tijdens een programma van anderhalf uur kunnen bezoekers een repetitie bijwonen van het Joseph Wresinski Koor. Ook is er een gastoptreden van Multiple Voice uit Zwolle. De avond is het resultaat van een samenwerking tussen koorzangers, ervaringsdeskundigen in armoede en hun dirigenten.

Tijdens de open repetitie laat het Joseph Wresinski Koor zien hoe de wekelijkse repetitie gaat. Het gastkoor, onder leiding van Jos Wijmans, verzorgt een optreden met divers repertoire. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijk slotstuk waaraan de koren met elkaar hebben gewerkt. Het programma vindt plaats in het eigenhandig verbouwde theater van de stichting, aan de Floresstraat 21 te Zwolle. De toegang is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ontmoet@wresinskicultuur.nl.

Joseph Wresinski Koor

Zing & Ontmoet
De ontmoeting tussen de koren is onderdeel van het ‘Zing & Ontmoet’ project. Het bestaat uit drie ontmoetingsavonden in de periode maart-mei 2019. De avonden zijn een uitnodiging voor iedereen die van zingen houdt en in het bijzonder voor mensen met een kleine beurs. De derde ontmoetingsavond is gepland op 23 mei met het Musical Concert Koor.

Over de Joseph Wresinski Cultuur Stichting
Bij de Joseph Wresinski Cultuur Stichting werken mensen met ervaring in armoede en achterstand samen met kunstenaars aan theatrale en muzikale projecten. Iedere woensdag om 15.00 uur repeteert het Joseph Wresinski Koor. Wil je meezingen? Kom gerust langs, het is gratis. Kijk voor meer informatie op www.wresinskicultuur.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/04/19/unieke-ontmoeting-tussen-koorzangers-en-publiek/29611/