Informatiemiddag Wijkfonds Dieze-Oost

Op woensdagmiddag 15 mei is vanaf 13.00 uur in Bij Siem, hoek Simon van Slingelandtplein, mogelijkheid om informatie te krijgen over het wijkfonds Dieze-Oost. Het Wijkfonds is opgericht met de opbrengst van het wijkgebouw aan de Zerboltstraat en ondersteunt wijkinitiatieven voor en door bewoners.

Het gaat om projecten waar de bewoners of organisaties in Dieze-Oost mee geholpen worden. Het gaat bijvoorbeeld om sport en speelactiviteiten, muziek of creatieve ideeën, maatschappelijke projecten. Voor de toekenning van een financiële bijdrage zijn bepaalde voorwaarden van toepassing. Het project moet plaatsvinden in Dieze-Oost en ten goede komen aan de bewoners van de wijk. De voorwaarden staan op de website wijkfondsdiezeoost.nl.

Stichting Wijkfonds Dieze-Oost geeft twee keer per jaar de mogelijkheid om projecten in te dienen. Een aanvraagformulier is te downloaden op de website www.wijkfondsdiezeoost.nl. Projecten kunnen nu ingediend worden tot 26 mei 2019.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/05/14/informatiemiddag-wijkfonds-dieze-oost/29667/