Songfestivalwinnaar Duncan Laurence komt naar Hedon

Op vrijdag 1 november geeft Duncan Laurence, de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2019 een optreden in Hedon. Met zijn ballad Arcade is de zanger de grote favoriet bij de bookmakers en tevens de publiekslieveling van miljoenen kijkers. Alle verwachtingen komen uit want na een spannende puntenverdeling wordt Duncan Laurence de winnaar van het Eurovisie Songfestival.

Duncan groeide op in een plaats waar weinig te doen was qua muziek. Daarom zocht hij het zelf op. Dagelijks kroop hij achter de piano en leerde hij liedjes, teksten en gedichten schrijven. De passie voor muziek werd steeds serieuzer waarnaar hij op de Rockacademie terecht kwam en zichzelf als artiest kon ontplooien.

Sinds bekend werd dat Duncan Laurence de Nederlandse inzending zou worden voor deze editie van het Songfestival heeft de carrière van de vijfentwintigjarige artiest een geweldige impuls gekregen en is de zanger momenteel één van Nederlands bekendste artiesten.

Het optreden van Duncan Laurence begint om 19:30 uur, de grote zaal gaat om half zeven open. Kaarten voor de show in Hedon zijn verkrijgbaar bij Plato in Zwolle en via hedon-zwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/05/21/songfestivalwinnaar-duncan-laurence-komt-naar-hedon/29673/