Start inschrijving Seven Stars Zwolse MudRun

Bij Sportpark het Hoge Laar vindt zaterdag 6 juli opnieuw hét modderspektakel van Zwolle plaats. De Seven Stars Zwolse MudRun is voor jong en voor oud een sportieve belevenis. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom om deel te nemen aan de modderrace.

In samenwerking met verschillende organisaties zoals Thor, ZRZV, AV PEC 1910, HC Zwolle en Scouting Hopman Kippersgroep wordt het jaarlijkse evenement georganiseerd. De deelnemers lopen voor de Monicares Foundation. De inschrijving voor de Seven Stars Zwolse MudRun is geopend. Opgeven kan via www.zwolsemudrun.nl.

Iedereen mag meedoen
Vorig jaar hebben 500 mensen deelgenomen aan de tweede editie van de Seven Stars Zwolse MudRun, een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van de eerste editie. De Seven Stars Zwolse MudRun bestaat uit drie verschillende afstanden. Voor de echte bikkels is er de Master MudRun. Dit is een run van 5 km met circa 24 obstakels. Families kunnen deelnemen aan de Family MudRun. Dit is een run van 4 km met 20 obstakels. Voor de allerkleinsten is er een Kids MudRun van 1,5 km. Ook bedrijven en teams kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de modderrace. De organisatie stelt samen met Craft dit jaar voor iedere deelnemer, groot of klein, kosteloos een shirt beschikbaar.

“In 2019 gaan we voor groei, ons doel is om zoveel mogelijk Zwollenaren dit modderspektakel te laten beleven”, aldus projectcoördinator Erik Schonewille. “De Zwolse MudRun is voor iedereen, ik daag jou uit om de modder en obstakels te trotseren!”

I care, I don’t give up
Deelnemers worden uitgedaagd om niet op te geven gedurende de race. Met 24 uitdagende obstakels, modder, hoogtes en het goede doel van het evenement in gedachten, is opgeven geen optie. De deelnemers lopen voor de Monicares Foundation. Zij geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden. Meer informatie vind je op www.monicares.nl.

Dit modderfestijn wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Seven Stars. Overige sponsoren zijn: Profile car & tyreservice, Yelloo, Verhoek Europe, Ten Hag Makelaarsgroep, Het Notarieel en KVS project- en kantoorrichtingen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/05/23/start-inschrijving-seven-stars-zwolse-mudrun/29678/