Wijkagent Johan Wakker versterkt team Zwolle-Oost

Ruim drie maanden geleden is Johan Wakker gestart als nieuwe wijkagent in Zwolle-Oost. Door middel van dit bericht wil hij zich graag aan u voorstellen en vertelt Johan hoe u contact kunt opnemen met hem of zijn collega’s.

“Mijn naam is Johan Wakker en ik ben 37 jaar oud. Ik ben getrouwd en vader van twee kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in Dronten. Ik werk sinds 2003 bij de politie. Ik ben destijds begonnen in de regio Gelderland – Midden. Na het behalen van mijn politieopleiding werd ik geplaatst op het team Noord Veluwe. Binnen dit team was ik werkzaam als hoofdagent in de incidentenafdeling voor de gemeenten Barneveld, Nijkerk en Scherpenzeel.”

Wijkagent Johan Wakker

“Begin 2013 stapte ik over naar het team Veluwe West (Harderwijk, Ermelo en Putten). In de zomer van 2015 werd ik aangenomen als wijkagent in Putten. De afgelopen vier jaar heb ik daar samen met mijn collega’s en netwerkpartners met veel plezier gewerkt. Na ruim 15 jaar te hebben gewerkt op de Veluwe was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die zocht en vond ik in Zwolle.”

“Ik ben enorm blij dat ik wijkagent ben geworden in Zwolle-Oost. Als wijkagent werk ik samen met mijn collega wijkagenten Raymond van Wezel, Joost Wareman en Silvia Slagter. Naast het werk in Diezerpoort zijn mijn collega’s en ik werkzaam voor de wijken Wipstrik, Berkum en Wijthmen.”

Bereikbaar in de wijk
“Ik vind het belangrijk om aanspreekbaar en benaderbaar te zijn voor alle inwoners van Zwolle-Oost. Dus mocht u mij zien rijden, fietsen op lopen in de wijk, spreek mij gerust aan. Ook ben ik te vinden op het sociale netwerk. Samen met mijn collega Silvia beheer ik onze Instagram pagina Wijkagenten Zwolle-Oost en zelf ben ik actief op twitter @POL_ZwolleOost. Verder zijn mijn collega’s en ik te bereiken via het nummer 0900-8844 of via het contactformulier op onze site www.politie.nl.”

“Hopelijk spreken of zien we elkaar snel in de wijk of via Instagram of Twitter!”

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2019/06/19/wijkagent-johan-wakker-versterkt-team-zwolle-oost/29732/

2 reacties

    • Van brussel on 21 juni 2019 at 12:25

    Hahahaha wat een giller is dit sorry hoor maar er is geen wijkagent te zien laat staan dat je hem/haar te spreken krijgt. Je kunt nog niet eens een afspraak met ze maken. Dus ja sorry maar om dan te zeggen we hebb een nieuwe wijkagent hahahahaha waar!!!!!!!!!!!!

    • John Rossewij on 24 juni 2019 at 15:55

    Voor degene die de wijkagent graag persoonlijk ontmoeten, Johan Wakker van het politieteam Zwolle Oost is donderdag 27 juni en donderdag 18 juli van 15:00 tot 16:00 uur aanwezig bij Jumbo Kerssies aan de Hogenkampspassage in Dieze-Oost.

Reacties zijn uitgeschakeld.