Terug naar Foto’s

ARCHIEF – 2012

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/fotos/archief-2012/

Bollebieste – buurtfeest 18 augustus 2012

Bollebieste viert 75-jarig bestaan met buurtfeest Buurtvereniging Bollebieste organiseerde op zaterdag 18 augustus een groot feest. Het buurtfeest werd van 10.00 tot 16.00 uur op het groen tussen de Iepenstraat en de Wilgenstraat gehouden ter ere van het 75-jarig jubileum. Er was onder meer een springkussen, een clown en een podium met muziek. Fotografe Cobie …

Groene Bieste – opening op 18 juli 2012

Fotograaf Cobie Uiterwijk was aanwezig bij de opening op 18 juli 2012 van de Groene Bieste. De nieuwe speelplek in de Bollebieste. Cobie maakte deze serie foto’s:

De Esdoorn – Opening en barbecue 5 juli 2012

Onlangs is het nieuwe gebouw van de Esdoorn feestelijk geopend. Er was teven een barbecue voor de bewoners. Fotograaf Cobie Uiterwijk was ter plaatse en maakte deze fotoreportage

Bollebieste – Oud papier inzameling 29 juni 2012

De Blauwe bak van de Bollebieste. De oud papier ploeg van buurtvereniging de Bollebieste staat nog met de handen in de zakken en gezellige bromstemmen met elkaar te kuieren. Op de hoek van de Jupiterstraat, in de voortuin van Jan Kartouw wachten ze op de wagen van de Rova. Het is weer zover, vier weken …

De Esdoorn – wandeldriedaagse 20 juli 2012

Vrijwilligers liepen de wandel driedaagse met de bewoners van het verzorgingstehuis DE ESDOORN op 16, 18 en 20 juli 2012. Er werd ongeveer 45 minuten per dag gewandeld met een pauze met drankjes en hapjes onderweg.  Fotografe Cobie Uiterwijk wandelde mee en maakte deze reportage van de laatste dag.

Middeleeuwse dag Winkelgebied Dieze-Centrum 16 juni

In de Thomas à Kempisstraat heerst de sfeer uit de Middeleeuwen. Ridders, een smid, muzikanten, boogschutters en ander volk had bivak gemaakt in de winkelstraat in Dieze-Centrum. Voor het publiek was veel te zien, te proeven en te horen. De kinderen konden van alles proberen maar voor hen waren er ook twee springkussens.

Duik in Dieze – voorstelling 14 juni 2012

Foto impressie van de Wijktheatervoorstelling DuikinDieze van 14 juni 2012. Foto’s van Cobie Uiterwijk.

Bijbelverhalen – Park Hogenkamp 10 juni 2012

Fotoreportage van de finale van de 10 mooiste bijbelverhalen van Zwolle in Park de Hogenkamp op zondag 10 juni 2012. Foto’s van Marjan Hoving.

Dieze kleurt oranje 6 juni 2012

Fotograaf Cobie Uiterwijk trok met haar camera door de straten van de Diezerpoort aan de vooravond van het EK voetbal dat begint op 8 juni 2012. Dieze is klaar voor het EK en kleurt Oranje.

Snuffelmarkt De Ramshorst van 2 juni

Fotoreportage van Cobie Uiterwijk van de Snuffelmarkt die 2 juni 2012 plaatsvond in De Ramshorst.

Straattheater Zwolle Unlimited 2 juni 2012

Fotograaf Cobie Uiterwijk toont hier een prachtige fotoserie van het straattheater tijdens Zwolle Unlimited op 2 juni 2012.

Dieze Donderdag dDdd van 10 mei

Foto-impressie vierde de Dieze Donderdag dDdd van 10 mei 2012 van fotografe Cobie Uiterwijk.

Creatieve Werkplaats in de Esdoornstraat op 21 april

Foto impressie van de opening van de Creatieve Werkplaats aan de Esdoornstraat. Ook vandaag, zaterdag 21 april 2012 is er nog een open dag. Buurtbewoners en belangstellenden kunnen kennisnemen van de activiteiten van de nieuwe buren in het voormalige Cibap gebouw. Foto’s: Cobie Uiterwijk.

Rommelmarkt De Bollebieste van 14 april

Foto-impressie van de rommelmarkt van de buurtvereniging De Bollebieste op zaterdag 14 april 2012 in de Kastanjestraat. Foto’s Cobie Uiterwijk.

Aanleg Groene Bieste op 4 april

Kinderen en ouders werkten zaterdag 21 april hard aan de aanleg van de Groene Bieste aan de Kastanjestraat. De opkomst was groot en de inzet enorm. Buurtvereniging de Bollebieste verzorgde hapjes en drankjes voor de harde werkers en Albert Heijn Diezerpoort stelde een aantal gezonde producten beschikbaar.

Derde Dieze Donderdag van 29 maart

Foto impressie van fotograaf Cobie Uiterwijk van de derde Dieze Donderdag van 29 maart 2012.  

Bijeenkomst speelgroen Groene Bieste van 27 maart

Voorjaarskermis Turfmarkt 25 maart

Foto impressie van het eerste weekend van de voorjaarskermis op de Turfmarkt.

“De Dieze DonderDag” van 15 maart

Foto impressie van “De Dieze DonderDag” van 15 maart 2012 in het Popfront. De foto’s zijn gemaakt door Cobie Uiterwijk.

Start bouw brandweerkazerne Dieze-Oost 23 februari

Foto impressie van het startsein voor de bouw van de nieuwe brandweerkazerne voor Zwolle Noord op 23 februari 2012. De brandweerpost verrijst aan de Dennenstraat / Middelweg in de wijk Dieze-Oost.

Expositie Complete Gekte 22 februari

Foto impressie van de expositie “Complete Gekte” van Cibap studenten op 22 en 23 februari 2012.

IJsbaan Indische Buurt 10 februari

Foto-impressie ijsbaan Indische Buurt.

Open dag De Esdoorn van 14 januari

Fotoimpressie van fotograaf Cobie Uiterwijk van de open dag in De Esdoorn van 14 januari 2012.