Terug naar Foto’s

Familiecarnaval in de Vlasakkers (22-02-2014)

Hele families, maar vooral kinderen vierden zaterdag 22 februari naar het familiecarnaval in de Vlasakkers. Het wijkcentrum was omgetoverd tot een waar carnavalsparadijs en alle gasten kwamen leuk verkleed of geschminkt. Kinderen konden dansen op leuke carnavalsmuziek, knutselen en als de grote verrassing had de wijkvereniging ballonnenclown Ronald Kieftenbeld weer laten komen.

Knapie, zoals de clown zich noemt, had die jaar zijn huisdier meegenomen. Geen alledaags schoothondje, maar zijn grote krokodil Flappie. De clown had zoveel leuke verhaaltjes en onder het vertellen maakte hij de meest wonderlijke ballonfiguren. De kinderen hingen aan zijn lippen en met hun oogjes volgden zij alles wat de clown deed. Iedereen kwam aan de beurt en ging met een mooie ballon naar huis.

Elk jaar wordt er gekeken wie het leukst verkleed naar het carnaval in de Vlasakkers komt. De jury, bestaande uit mevrouw Rietbergen en Rinka Bouma, hebben drie kinderen in verschillende leeftijdsgroepen uitgekozen. De winnaars zijn bakkersknechtje Michella (jonger dan 4 jaar), markies Jeremy (leeftijd tussen de 4 en 8 jaar) en clown Cecilia (ouder dan 8 jaar). Zij krijgen een bon van zeven euro vijftig, die ze bij McDonald’s kunnen besteden.

Tot slot werd het net met onze decoratie ballonnen van het plafond losgelaten. Een lust voor de kinderen om ze stuk voor stuk te laten knallen en een mooie afsluiter van het leuke familiecarnaval in ons wijkcentrum. Het was een geslaagde middag voor jong en oud!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/fotos/familiecarnaval-in-de-vlasakkers-22-02-2014/