Terug naar Foto’s

Foto impressie Sonrise Dieze (15 t/m 18 juli 2014)

Een week lang kunnen kinderen en jongeren uit de wijk sporten tijdens de zevende editie van Sonrise Dieze. Veel ouders gaan mee en maken van deze gelegenheid gebruik om heerlijk te recreëren in een zonovergoten Park de Hogenkamp. Een drukbezochte week waar bewegen, spelen en ontmoeten centraal staat!

’s Middags van twee tot vier geven sporters van Athletes in Action voetbalclinics, maar leren ze kinderen van 6 tot en met 12 jaar ook de technieken van streetdance, volleybal en acrogym. Tussendoor zijn er iedere dag verschillende knutselactiviteiten.

In de avonduren bieden de sporters van zeven tot negen hetzelfde programma aan voor jongeren van 13 jaar en ouder. Donderdagavond is er een goed verzorgde barbecue voor alle deelnemers, ouders en buurtbewoners.

Sonrise is een project van Athletes in Action in samenwerking met twee kerken uit Zwolle, de Vrije Evangelische Gemeente (VEG), de Grote Kerkgemeente en jongerenorganisatie Youth for Christ Zwolle.

Cobie Uiterwijk en John Rossewij zijn regelmatig gaan kijken bij het sportevenement en maakten de volgende impressie. Meer foto’s kunt u bekijken op de facebookpagina van Sonrise Dieze of de website van de VEG Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/fotos/foto-impressie-sonrise-dieze-15-tm-18-juli-2014/