Terug naar Foto’s

Fotoreportage Stadskids Stars finale in Hedon

De finale van Stadskids Stars begint 9 april met een openingsact van rappers van de Fakkelteit. Na deze act is het de beurt aan de jongste deelnemers, de categorie van 6 t/m 9 jaar. Alle jonge talenten hebben erg hun best gedaan op hun act en kregen een mooi en positief jurycommentaar. Cheyenna vertegenwoordigt Diezerpoort en zingt het nummer mee van Marlous Oosting – Bedankt voor jouw liefde. Hierna wordt er een korte pauze gehouden, waarin de DJ muziek draait en er mogelijkheid is om te dansen op het podium.

Na de pauze verzorgt één van de winnaars van vorig jaar nog een geweldig optreden. Daarna is het de beurt aan de oudste finalisten in de leeftijdscategorie van 10 t/m 12 jaar. Ook hier is het talent groot, variërend van dans tot zang. De jury was wederom erg enthousiast. Leroy vertegenwoordigt in deze groep Diezerpoort. In het begin lijkt Leroy gespannen maar zodra muziek begon te spelen, zingt hij uitbundig mee met het nummer Dromendans van Vinzzent. Door zijn enthousiasme krijgt hij het publiek gelijk mee. Er wordt mee geklapt en gezongen door de hele zaal. Terwijl de jury in beraad gaat over wie de winnaars zouden worden, wordt er opgetreden door de andere winnaar van Stadskids Stars 2013.

De spanning in de zaal stijgt als de jury terugkomt. Niet voor niets natuurlijk, de winnaars krijgen kaarten voor een optreden van Gers Pardoel! Alle deelnemers worden uitgenodigd op het podium. De jury maakt de uitslag onder tromgeroffel bekend. In de eerste categorie is Delinya de winnares met haar stoere dansoptreden. Uit de tweede categorie zijn de winnaressen Merel, Amber en Esmee. Zij hebben een indrukwekkend optreden gegeven met dans en zang. Alle finalisten krijgen een medaille voor hun goede prestatie. Het was een spannende, maar vooral leuke middag!

De foto’s zijn gemaakt door Cobie Uiterwijk (Wijkkrant Diezerpoorter) en Mart Lucassen (Travers Welzijn).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/fotos/fotoreportage-stadskids-stars-finale-in-hedon/