Terug naar Foto’s

Fotoreportage Talentenjacht Bali Sportveld (24 juli 2014)

De talentenjacht is één van de zomeractiviteiten in de Indische Buurt. Miriam van Oosten, Angela van Oosten, Bianca Schenkel en Mariska Mud hebben wederom een mooie dagindeling gemaakt.

De dames gaan donderdag 24 juli met de kinderen oefenen in de Vlasakkers en de mannen mogen de tenten, het podium en de geluidsinstallatie opbouwen op het Bali Sportveld, dat in de buurt ook wel Bankaveldje of trapveldje genoemd. Tussen de middag wordt er gegeten in het wijkcentrum en om half twee begint de talentenjacht/playbackshow.

Showmaster Heralth Mud praat de hele talentenjacht aan elkaar en laat de kinderen beginnen met een opwarmertje ‘Hoofd, schouders, knie en teen’. In zijn openingsrede heet Heralth alle gasten welkom en stelt hij de aanwezige jury voor, die bestaat uit Salina de Ruiter-Kist, Gerda Speek en John Rossewij.

Na het applaus start dj Rudi Groen de muziek en het eerste optreden kan beginnen, de acht jarige Jamila danst op ‘When Jezus say yes’. De kinderen treden op in groepjes, maar er zijn ook kids die alleen op de planken staan. Er zijn in totaal vijftien acts, waarin wordt gedanst, geplaybackt, maar ook live gezongen.

Met dank aan Harry ten Klooster (Weblog Zwolle), Angèle Quartier en Cobie Uiterwijk (Wijkkrant Diezerpoorter) voor de foto’s.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/fotos/fotoreportage-talentenjacht-bali-sportveld-24-juli-2014/