Terug naar Foto’s

Fotoreportage voorronde Stadskids Stars Diezerpoort

Vrijdag 28 maart was het dan zover, de voorronde van Stadskids Stars Diezerpoort. Om 17:30 uur stroomden alle kandidaten een tikkie zenuwachtig binnen om zich voor te bereiden op hun acts. Ook de jury nam alvast plaats achter hun tafel. De vier juryleden in de Vlasakkers zijn Elly van Hattum, Helga van den Berg, Bas Rientjes en zanger Wimmie Bouma!

Om 18:00 uur was het dan aan de eerste kandidaat om haar talent te laten zien. In totaal waren er twaalf acts, variërend van dans tot zang. Ondertussen werd het publiek getrakteerd op een hapje en een drankje, die door jongeren uit de Indische Buurt gemaakt zijn. Want de betrokkenheid uit de buurt was wederom erg groot.

Rond half acht ging de jury in kort beraad over welke twee acts het beste waren. In de categorie 6 tot en met 9 jaar won Cheyenna. “Zij heeft het complete plaatje van zang en dans laten zien met het nummer bedankt voor jouw liefde van Marlous”, aldus de jury. Door zijn enthousiasme won Leroy in de categorie 10 tot en met 12 jaar met het nummer dromendans van Vinzzent.

John Rossewij maakte deze fotoreportage van de spannende talentenjacht.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/fotos/fotoreportage-voorronde-stadskids-stars-diezerpoort/