Terug naar Foto’s

Halloween Indische Buurt 2016

Zeven heksen, acht enge figuren, vrijwilligers en jeugdwerkers van Travers Welzijn zorgen voor een fantastisch Halloweenfeest in de Indische Buurt. In de Vlasakkers worden vrijdag 21 oktober ongeveer vijftig kinderen ontvangen, waar Halloween begint met een betoverde heksendans.

Daarna worden de kids verdeeld in groepjes en gaan ze samen met een heks de wijk in, op zoek naar enge figuren. Als ze de Reaper, Eddy de Clown, Evil Pipi, Crazy Dokter, Dracula, Bloody Clown, een zombie en de duivel gevonden hebben mogen de kinderen terug naar het wijkcentrum waar ze een beker warme chocolademelk krijgen.

Het griezeligst van de avond is de spooktunnel, je weet namelijk nooit wat je daar aantreft. Aanvankelijk een beetje bang maar na de eerste keer zijn de meeste kinderen niet te stoppen en sluiten steeds weer aan de in rij voor nog een ronde tunnel. Buiten kunnen kinderen marshmallows bakken boven speciale Halloween vuurkorven. Rond half tien gaan alle kinderen met een kleine traktatie naar huis.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/fotos/halloween-indische-buurt-2016/